General Mobile brengt een nieuw toestel op de markt, de GM9 Pro.

General Mobile brengt een nieuw toestel op de markt, de GM9 Pro.

General Mobile heeft een nieuw toestel aangekondigd. Dit toestel gaat de naam GM9 Pro dragen en zit met een gunstig prijskaartje verpakt in een premium design.

General Mobile staat bekend om zijn Android One toestellen, dit houdt in dat ze altijd als eerste voorzien worden van de nieuwste updates. General Mobile pakt uit met een nieuw toestel dat beschikt over een 6 inch oled-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. De behuizing is gemaakt van glas met aluminium aan de zijkanten, wat zorgt voor een premium design. Daarnaast beschikt het toestel over een vingerafdrukscanner op de achterkant.

Het toestel wordt standaard geleverd met een ruim geheugen van 64GB. Daarnaast beschikt het toestel over een hoogwaardige luidsprekers die gebruik maken van Dolby-Atmos technologie waarmee u kunt genieten van een waanzinnig geluid. Als laatste onderscheid het toestel zich met een hoogwaardige dual-camera. Op deze manier maakt u de mooiste foto’s die prachtig naar voren komen op het oled display.