Over ons

over Totalphone

Total Phone is al meer dan 20 jaar een begrip binnen de plaatselijke telecommarkt (Woerden, Bodegraven en Krimpen a/d IJssel). Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een passend advies voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Op deze manier kunt u zorgeloos weer vooruit met uw telefoon en/of abonnement. Daarnaast leveren wij een complete service bij de aankoop van uw nieuwe telefoon of het afsluiten of verlengen van een abonnement (zowel voor mobiel als voor thuis).

Waar maken wij het verschil?

Een warm welkom is belangrijk. Daarom staat er bij binnenkomst altijd een enthousiaste medewerker met een bekend gezicht en vaak jarenlange ervaring, klaar om u van dienst te zijn. Door ons brede aanbod aan providers en merken kunnen wij een onafhankelijk en passend advies geven. Op deze manier wordt u voorzien van een product en/of dienst dat bij u past. Daarnaast stopt onze service niet bij de deur. Door onze uitgebreide productkennis van de grootste merken (o.a. Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Sony en General Mobile) kunt u altijd bij ons terecht met vragen of problemen.

Sinds begin 2018 zijn wij ook begonnen met het repareren van Apple iPhone’s. Hiermee kunnen we u nog sneller op weg helpen bij een van de meest vervelende problemen: een kapotte telefoon. Om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen bij dit soort problemen hebben wij ook een speciaal servicepakket laten ontwikkelen. Hierbij wordt u snel geholpen zonder dat het u enige moeite kost. En dat tegen extreem lage prijzen. Dit gecombineerd met een breed assortiment aan accessoires van hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat we u kunnen voorzien in de beste bescherming voor uw telefoon.

Uw beleving staat bij ons centraal. Dat is wat ons bijzonder maakt.

Tot ziens bij ons in de winkel!