Wat we doen

Onafhankelijk advies

Omdat wij niet gebonden zijn aan een specifieke provider kunnen wij altijd advies op maat geven. Het is voor ons van belang dat u met een product naar uw wensen en een goed gevoel de winkel verlaat. Wij bieden abonnementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Loop dus gerust een keer binnen voor advies of het aansluiten/verlengen van uw abonnement (i.c.m. toestel) door een van onze adviseurs. Dit kan uiteraard altijd ook als u voorheen uw abonnement elders heeft aangesloten.

Breed Assortiment

Wij bieden in onze winkels een uitgebreid assortiment van de nieuwste mobiele telefoons, tablets en huistelefoons van de grootste merken op dit moment. Zit er bij ons niet tussen wat u zoekt? Dan kunnen wij altijd kijken of dit speciaal voor u besteld kan worden. Tevens bieden wij ook de grootste providers van Nederland aan. U kunt bij ons dus ook terecht voor het aansluiten of verlengen van uw abonnement zowel mobiel als voor thuis (internet, tv en vaste telefonie). Wilt u uw apparaat beschermen met een hoesje of een screenprotector of heeft u een oplader voor in de auto nodig? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan accessoires van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook “Service Plus” pakketten voor uw mobiele apparaten zodat u altijd bent verzekerd van snelle reparatie of vervanging op het moment dat deze kapot gaat.

Uitstekende service

De juiste service bieden is voor ons erg belangrijk. Daarom staan wij al jarenlang garant voor de beste service en begeleiding. U kunt na aankoop van uw nieuwe toestel op elk gewenst moment binnenlopen met vragen of voor hulp. Onze deskundigen zullen de tijd nemen om u kosteloos te helpen en uitleg te geven. Na aankoop kunnen we bijvoorbeeld direct al uw gegevens overzetten naar uw nieuwe apparaat. Achteraf nog vragen? Loop gerust even binnen! Wij kunnen altijd helpen bij het instellen van e-mail of het verhelpen van problemen. Aankoop niet bij ons gedaan? Dat is geen probleem, tegen een kleine vergoeding zijn wij altijd bereid u te helpen.

Reparaties

Is uw telefoon kapot gevallen of beschadigd geraakt? Geen paniek! Bij ons kunt u ook terecht voor reparatie van uw mobiele telefoon. Loop voor passend advies voor uw reparatie even langs bij ons in de winkel. Beschikt u over een telefoon van Apple? Dan kunnen wij deze ook zelf repareren uw telefoon is dan vaak een uur later alweer gerepareerd! Wilt u verzekerd zijn van snelle reparatie? Vraag ook eens naar een van onze “Service Plus” Pakketten.

Image
Image
Image